Sådan laver du kreativt indhold til de sociale medier

Lotte Lauridsen

Mobilen har skabt et nyt visuelt sprog, hvor video, billeder, GIFs og emojis erstatter det skrevne sprog i større og større grad. Du skal derfor tænke både kreativt og visuelt, hvis du vil fange din målgruppes opmærksomhed på de sociale medier, når de scroller igennem deres newsfeed. I sidste ende handler det nemlig om, at du skal stoppe deres scrolling. 

9 kreative apps der fanger opmærksomhed

Det kræver ikke alverdens udstyr at lave visuelt og kreativt indhold, som et led i din content marketing strategi, til de sociale medier. Faktisk kræver det kun en smartphone, en app og en god idé. Vi har samlet en liste med 9 gratis, kreative apps, der kan løfte dit visuelle udtryk på de sociale medier til nye højder.

Adobe photoshop express

apps til kreativt indhold

Med Adobe photoshop Express kan du redigere billeder, tilføje kreative tekster og sjove klistermærker. Du kan også lave populære memes med forskellige skrifttyper, farver og grader af gennemsigtighed.

Adobe Spark Post

apps til kreativt indhold

Med Adobe Spark Post kan du nemt transformere dine statiske billeder med forskellige designs og filtrer. Du kan også tilføje tekstbannere på dine billeder og lave billede- og tekstanimationer.

Piclab

apps til kreativt indholdMed Piclab kan du hurtigt tilføje tekst og kreative klistermærker til dine billeder. Du kan også lave flotte collager og tegne på dine billeder. Derudover kan du lege med funktioner som overlay, filter og effekter.

Plotaverse

apps til kreativt indholdMed Plotverse kan du med en sjov idé lave ethvert statisk billede om til en video eller GIF. Du kan altså animere dine billeder og har adgang til funktioner som overlay, playback og animationsværktøjer.

Ripl

apps til kreativt indholdMed Ripl kan du lave professionelle, brandede billeder og animerede videoer, der skiller sig ud på de sociale medier. Appen har 200+ skabeloner, der er designet til at drive brugerengagement. 

videoshop

apps til kreativt indholdMed Videoshop kan du kombinere statiske billeder og videoer. Derudover kan du eksperimentere med et hav af videoeffekter som stop-motion, slowmotion, musik og lydeffekter. 

quik

apps til kreativt indholdMed Quik kan du tilføje forskellige templates til dine videoer. Du kan også tilføje billeder, tekst, overlays og musik. Appen giver dig et hav af muligheder for at optimere dine videoer. 

Boomerang

apps til kreativt indhold

Boomerang fra Instagram gør øjeblikke fra hverdagen sjove og uventede. Appen tager 10 billeder i træk og laver dem om til en video, der looper frem og tilbage.

legends

apps til kreativt indholdMed Legends kan du tilføje din egen animerede tekst, der bevæger sig, til dine statiske billeder. Du kan også tilføje tekst til dine videoer. Appen har 18 forskellige tekstanimationer, du kan benytte.

New call-to-action

Få tips og tricks til digital marketing i vores nyhedsbrev

Der er ingen kommentarer endnu.

Vær den første til at kommentere.