Brand Movers søger Intern with communication skills

Har du en flydende pen, og kan din kommunikation overbevise læseren?

NB: Stillingen er besat

Hos Brand Movers arbejder vi med content marketing, inbound marketing og native advertising for alt fra mellemstore virksomheder i Danmark til globale koncerner.

Du kommer til at prøve dig selv af og lære fra nogle af branchens dygtigste. Vi er et prisvindende bureau, og vi er ambitiøse på vores egne, vores kunders og på dine vegne.

Derfor får du i en praktikstilling hos Brand Movers lov til at prøve kræfter med indholdsproduktion og kreativ udvikling i mange forskellige sammenhænge – primært på tekst, men også video.

Om dig

Du har høje ambitioner og masser af gå-på-mod. Du ønsker at blive den bedste, og du har viljen til at kæmpe for det. Du har gode skrive- og kommunikationsevner – og en smule erfaring med at skrive artikler, blogindlæg, tekster til sociale medier eller lignende. Du interesserer dig for content marketing og branded content og er naturlig nysgerrig.

Som praktikant kommer du til at arbejde tæt sammen med og på lige fod med dine kolleger. Vi har kontor i Carlsberg Byen med Vesterbro som nabo. Her sidder vi - når der ikke er pandemi - 30 glade, engagerede, dygtige og kreative medarbejdere – og vi glæder os til at møde dig.

Vi har også lækker kaffe, gratis frokostordning og en månedlig fredagsbar - når der ikke er corona. Vi sætter en stor ære i at have et godt socialt samvær på tværs af redaktioner og arbejdsopgaver.

Vi bestræber os på at praktiksere en striks no assholes-policy på kontoret, og vi prøver at undgå rundsave på albuerne. Vi har tænkt os at blive verdens bedste content marketing-bureau, men det skal ske på bekostning af andre bureauer – ikke hinanden.

Det praktiske

Din praktik skal være så tæt på seks måneder som muligt og begynde omkring 1. august 2021. Arbejdsugen er på 37 timer. Der betales en erkendtlighed på 3.000 kr. per måned.
Og vi kan love, at du får:

  • Knoklet hårdt og flyttet dig langt både personligt og professionelt
  • Produceret en masse fantastisk indhold for en række store brands
  • Et godt netværk og et meget stærkere cv

Sådan søger du

Send din ansøgning til praktikantvejleder Anders Vinderslev. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Anders.

Anders Vinderslev
anders@brandmovers.dk +45 2223 5920

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan det
er at være praktikant hos Brand Movers, er du også velkommen til at kontakte vores nuværende praktikant, Albert.

Albert Blum
albert@brandmovers.dk

moed-brand-movers

Om Brand Movers

Clean & Elegant
Fully Responsive

Brand Movers er et hurtigt voksende digitalt marketing-bureau med rødder i journalistikken.

Vi er Børsens Gazeller i både 2017, 2018 og 2019. Vi bruger data og gode historier til at tiltrække, engagere, konvertere og henrykke potentielle og eksisterende kunder – for vores kunder.