Menu
Book et møde

Lønnet studiejob

Vi søger knivskarpe korrekturlæsere af content og tillæg til Jyllands-Posten

Er du god til at finde kommafejl eller andre grammatiske og sproglige bøffer? Så er du måske den korrekturlæser, vi mangler hos Media Movers og Brand Movers.

Vi er henholdsvis et journalistisk produktionsselskab, og et content marketing bureau, der hver uge leverer temasektioner til Jyllands-Posten og skaber content for vores kunder. Indholdet spænder over alt lige fra livsstil, kultur, erhverv over bæredygtighed og bolig til indhold af mere fagspecifik karakter.

Med andre ord: Alt!

Vi sætter en ære i, at alt, hvad der rammer spalterne, er af højeste kvalitet. Derfor er vi nu på udkig efter to nye korrekturlæsere, som kan:

korrekturlæse med fokus på både stavning, tegnsætning, syntaks, indhold og grammatik.

trives i et ungt og uformelt miljø, hvor der er plads til sparring og diskussioner om lange tillægsformer og kongruens.

arbejde hver tirsdag/onsdag mellem klokken 9 og 15 (i hvert fald som udgangspunkt – nogle uger har vi også brug for hjælp andre dage).

Vi holder til i spritnye lokaler i Carlsberg Byen, drikker kaffe fra en lækker espressomaskine og har et killer festudvalg, der ofte arrangerer fredagshygge og fester.

Hvis det lyder som noget for dig, så send 4-5 linjer om dig selv sammen med et cv til adam@brandmovers.dk. Vi vil gerne finde en korrekturlæser hurtigst muligt og indkalder til samtaler løbende, hvor vi også tester dine evner i det danske sprog.

Jobbet er selvfølgelig lønnet.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Adam Villaume på 22 23 59 18.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Brand Movers

Clean & Elegant
Fully Responsive

Brand Movers er et hurtigt voksende digitalt marketing-bureau med rødder i journalistikken.

Vi er Børsens Gazeller i både 2017, 2018 og 2019. Vi bruger data og gode historier til at tiltrække, engagere, konvertere og henrykke potentielle og eksisterende kunder – for vores kunder.