Det vi gør

Brand Movers kan levere alt, hvad du skal bruge for at få succes med content marketing – eller vi kan lære dig, hvordan du selv gør det. Nogle af vores kunder nøjes med strategien, andre med produktionen og andre igen køber det hele. Hvad du end vælger, skal du huske, at du ikke kan springe nogen af dem over.

Strategi

Med en content-strategi fordobler du dine chancer for at skabe resultater med content marketing. Alligevel springer 71 pct. af de danske virksomheder strategien over. Det er dumt (og vi synes ikke, at du skal gøre noget dumt).

Produktion

Vi producerer hvert år over 12.000 artikler, videoer og infografikker i huset. Det er ikke fluffy reklametekster. Det er autentiske, journalistiske historier, som folk tror på. Den slags, der engagerer og skaber tillid.

Effektmåling

Hvis du ikke måler effekten af din markedsføring, så aner du jo ikke, om du opnår de ting, du gerne vil. Det er helt afgørende at følge op, analysere og rette til, så du hele tiden er på rette spor med din content marketing.

Hvor vi gør det

Workshops

Strategi

Native advertising

Koncepter

Email marketing

Video

Blogs

Magasiner

Marketing automation

Søgemaskineoptimering

Lead nurturing

Sociale medier

Dem vi har gjort det for

I Brand Movers har vi over årene haft fornøjelsen af at arbejde sammen med en lang liste af skønne, ambitiøse virksomheder, medier og organisationer. Nogle havde bare brug for lidt starthjælp eller kortere projekter, andre har vi flettet fingre med i årevis. Her finder du et udpluk af dem, vi har været så heldige at kende.