+45 7199 0256
Book et møde
act-sample-bg21.jpg

Socal media annoncering

Udnyt det fulde potentiale af annoncering på sociale medier med en workshop.

Kontakt os nu

Får I nok ud af jeres annoncering?

Vi synes, det er synd, at virksomheder ikke udnytter det fulde potentiale af annoncering på sociale medier. Vi vil gerne hjælpe.

Den organiske rækkevidde på de sociale medier er lavere end nogensinde, og alt tyder på, at den blot vil blive ved med at falde. Derfor er annoncering en uundgåelig del af din virksomheds tilstedeværelse på Facebook, LinkedIn og Instagram – faktisk den vigtigste del.

Vi synes, det er synd, at alt for mange virksomheder ikke nyder godt af det fulde potentiale af annoncering på sociale medier. Derfor vil vi gerne vise dig, hvordan I kan gøre det lidt bedre.

Det kan være, du er usikker på, hvordan I kommer i gang, eller hvad værdien af annoncering på sociale medier er. Det kan også være, du går med planer om at in-house jeres betalte distribution på de sociale medier. Hvad enten I har et bureau til at styre jeres annoncering, eller I sidder med opgaven in-house, så giver vores workshop et godt indblik i, hvad annoncering på sociale medier indebærer.

Indhold i workshoppen

Workshoppen har til formål at give en introduktion til eksempelvis Facebook Business Manager og/eller LinkedIn Campaign Manager samt de værktøjer, der vil være relevante for lige præcis din virksomhed. Vi kommer også ind på best practice for social media content generelt og eksempler på godt content, der rykker lige nu.

Workshoppen vil blandt andet indeholde:

  • Baggrund for annoncering på Facebook/LinkedIn/Instagram.
  • Oversigt over værktøjerne i Facebook Business Manager og/eller LinkedIn Campaign Manager.
  • Facebook Pixel – hvad er det, hvad kan I bruge den til, og hvordan implementerer I den på jeres side?
  • Insight Tag – hvad er det, hvad kan I bruge den til, og hvordan implementerer I den på jeres side?
  • Målgrupper – både en oversigt over mulighederne og en how-to.
  • Rapportering. Hvordan finder I jeres resultater, og hvad I skal bruge dem til?

Hvad kan I bruge workshoppen til?

Når du går fra denne workshop, vil du være i stand til at få det bedste ud af jeres annoncering på Facebook, LinkedIn og Instagram. I vil se annoncering som et værktøj til at få flere kunder frem for en tidsrøver og kilde til frustration. Du lærer med andre ord, hvordan du får det rigtige budskab foran de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Underviser

Mikkel Kruse er Head of Paid Distribution hos Brand Movers. Han har flere års erfaring med at opsætte Paid Social kampagner for flere større kunder i hele Norden. Han har tidligere været ansat på både mediebureau og PR bureau, hvilket har givet en bred erfaring med flere forskellige marketing og kommunikationsdiscipliner. Mikkel har en kandidat i virksomhedsledelse med speciale i sociale medier og har arbejdet med sociale medier i mange år. Denne baggrund har givet ham et “Social First” mindset.

Praktisk info

Workshoppen bliver designet i samarbejde med den enkelte virksomhed, så den passer præcis til dit behov. Vi er overbeviste om, at man lærer bedst ved at prøve selv, og derfor indeholder workshoppen en blanding af præsentation og praktiske øvelser.

Vi kommer ud til jer, og vi skal blot bruge en skærm til præsentationen. Derudover vil vi anbefale, at så mange som muligt har deres egen computer med, så det er muligt for hver deltager at lave de praktiske øvelser selv.

Workshoppen koster fra 20.000,- ekskl. moms. Den endelige pris afhænger af antallet af deltagere, geografisk placering og jeres konkrete behov, som workshoppen kan tage udgangspunkt i.

Mikkel Kruse
Mikkel Kruse
Head of Paid Distribution

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Brand Movers kan hjælpe jer i gang med annoncering på SoMe.