+45 7199 0256
Book et møde
act-sample-bg21.jpg

b2b Content Marketing

Book en workshop med Brand Movers.

Kontakt os nu

Når I jeres kunder og prospects?

B2B-virksomheder skal arbejde med værdifuldt
og relevant indhold for at nå sine målgrupper.

For at nå kunder og prospects i dag er det nødvendigt for de fleste B2B-virksomheder at arbejde med indhold, som skaber værdi og er relevant for målgruppen.

Content marketing hjælper dig med at gøre det på en måde, så din virksomhed får plads i paid, owned og earned media.

Indhold i workshoppen

Workshoppen har til formål at give dig en introduktion til hvordan du kan planlægge, producere og distribuere content. Vi kommer også ind på, hvordan du kan bruge forskelige formater og selvfølgelig hvordan du måler på content marketing. I løbet af dagen får du mange eksempler på vellykket content marketing.

Workshoppen vil blandt andet indeholde:

  • Såden virker content marketing for B2B-virksomheder i 2019
  • Målgruppeanalyse og -budskab
  • Content i en købsrejse
  • Skabe content
  • Distribution - nøglen til content marketing-succes
  • Lead generation med marketing automation
  • At måle på content marketing

Hvad kan I bruge workshoppen til?

Når du går fra denne workshop, vil du have en god forståelse for, hvordan din virksomhed kan bruge content marketing til at nå jeres kunder og prospects.

Underviser

Pontus Staunstrup er Account Director hos Brand Movers. Han har 25 års erfaring med marketing, og de sidste 10 år især med content marketing. Pontus har tidligere været ansat på både bureauer og i virksomheder – flere af dem indenfor B2B. Han er en af Skandinaviens førende eksperter indenfor content marketing og en erfaren workshopleder. 

Praktisk info

Workshoppen bliver designet i samarbejde med den enkelte virksomhed, så den passer præcis til dit behov. Vi er overbeviste om, at man lærer bedst ved at prøve selv. Derfor indeholder workshoppen en blanding af præsentation og praktiske øvelser. Vi kommer ud til jer, og vi skal blot bruge en skærm til præsentationen.

Workshoppen koster fra 20.000 ekskl. moms. Den endelige pris afhænger af antallet af deltagere, geografisk placering og jeres konkrete behov, som workshoppen kan tage udgangspunkt i.

Pontus
Pontus Staunstrup
Account Director & Country Manager

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Brand Movers kan hjælpe jer i gang med content marketing.