+45 7199 0256
Book et møde
act-sample-bg21.jpg

b2b Content Marketing

Book en workshop med Brand Movers.

Kontakt os nu

Når I jeres kunder og prospects?

B2B-virksomheder skal arbejde med værdifuldt
og relevant indhold for at nå sine målgrupper.

 

Sociale medier er en vigtig marketingkanal for virksomheder især inden for B2B. Mange B2B virksomheder har dog svært ved at få succes på sociale medier, hvad enten det gælder salg, leadgenerering eller at styrke virksomhedens brand.

Indhold i workshoppen

Formålet med workshoppen er at give dig en større forståelse for, hvordan din virksomhed kan arbejde mere effektivt og succesfuldt med sociale medier.

Vi gennemgår forskellige netværk, metoder såsom social selling m.m., hvordan du skaber engagement og håndterer spørgsmål og interaktion på sociale medier. I workshoppen kommer vi også nærmere ind på, hvordan du kan bruge video, grafik og andre relevante formater. Derudover giver vi dig en introduktion til annoncering, og hvordan du måler på sociale medier. I løbet af dagen vil du få mange forskellige eksempler på vellykket brug af sociale medier inden for B2B.

Workshoppen vil blandt andet indeholde:

  • Sådan virker sociale medier i 2019
  • Hvordan kan B2B-virksomheder bruge sociale medier - social selling, brand building osv.
  • Content som virker på sociale medier
  • Annoncering på sociale medier (oversigt)
  • At måle på sociale medier

Hvad kan I bruge workshoppen til?

Når du går fra denne workshop, vil du have en god forståelse for, hvordan din virksomhed kan bruge sociale medier til at nå jeres kunder og prospects.

Underviser

Pontus Staunstrup er Account Director hos Brand Movers. Han har 25 års erfaring med marketing, og de sidste 10 år især med content marketing. Pontus har tidligere været ansat på både bureauer og i virksomheder – flere af dem indenfor B2B. Han er en af Skandinaviens førende eksperter indenfor content marketing og en erfaren workshopleder. 

Praktisk info

Workshoppen bliver designet i samarbejde med den enkelte virksomhed, så den passer præcis til dit behov. Vi er overbeviste om, at man lærer bedst ved at prøve selv. Derfor indeholder workshoppen en blanding af præsentation og praktiske øvelser. Vi kommer ud til jer, og vi skal blot bruge en skærm til præsentationen.

Workshoppen koster fra 20.000 ekskl. moms. Den endelige pris afhænger af antallet af deltagere, geografisk placering og jeres konkrete behov, som workshoppen kan tage udgangspunkt i.

 

Pontus
Pontus Staunstrup
Account Director & Country Manager

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Brand Movers kan hjælpe jer i gang med content marketing.