Optimér jeres marketingindsats med værdifuldt video-content

 

Hos Brand Movers er vi eksperter i at udtænke og producere video-content, der henvender sig nøjagtigt til den målgruppe, I gerne vil ramme. Vi laver videoer, der er skræddersyet til at passe ind specifikke steder i købsrejsen – helt fra awareness til, at du har et varmt lead.

Uanset hvad jeres ønske er, har vi filmfolk med mange års erfaring og kompetence inden for video marketing. På den måde er I sikret et godt resultat.

Brand Movers består både af dedikerede filmfolk og content marketing-eksperter. Det betyder, at vi ikke kun har styr på det tekniske vedrørende videoproduktionen, vi er også eksperter i at finde den helt rigtige vinkel og identitet til jeres video.

Vores viden og erfaring gør, at vi ikke bare producerer video-content – vi leverer resultater, som skaber målbar værdi på jeres bundlinje.

Video-content prioriteres højt af forbrugerne

Med videoens inviterende format og evne til at tale til forbrugernes sanser og følelser har video-content et stort potentiale for brugerengagement. Forbrugerne er nemlig mere tilbøjelige til interagere med video-content frem for andre content-formater, hvilket giver jer mulighed for at opnå et stort reach og styrke relationen til jeres målgruppe.

Vi tilbyder fuld produktion af video-content

Hos Brand Movers tager vi os af hele videoproduktionen, og vi sørger for, at I er med hele vejen fra koncept til produktion.

Præproduktion

Præproduktionen er videoproduktionens første fase, hvor vi sætter os ind i jeres motivation for at arbejde med video marketing og jeres mål med indsatsen. Det er i denne fase, at de kreative idéer får frit løb og produktionsplaner, manuskript og storyboard udarbejdes.

Produktion

Når selve videoen skal produceres, håndterer vi alt det praktiske fra kameraudstyr til lyssætning og sørger for, at alle præproduktionens forberedelser folder sig ud. Vi har altid dygtige og dedikerede filmfolk på alle positioner.

Brand Movers tilbyder studiefaciliteter, men vi er mindst lige så hjemme i at skyde video on location hos jeres virksomhed.

Postproduktion

I den sidste fase af videoproduktionen bliver optagelserne klippet, redigeret og optimeret. Vi arbejder med det grafiske udtryk, farvekorrigering, effekter, lys og lyd, så vi sikrer dig det bedste resultat, som din målgruppe vil se, dele og engagere sig i.

Få mere trafik og flere varme leads

Kontakt os i dag og find ud af, hvordan video marketing kan understøtte jeres marketingindsats.

Book møde nu

”Som en naturlig del af vores content marketing strategi leverer Brand Movers måned efter måned videoindhold, der engagerer vores målgruppe, opbygger vores brand og skaffer os de leads, som er afgørende for at drive en rentabel forretning.”

Trine EwersContent Marketing Specialist – Sales & Marketing, Santander Consumer Bank

Kontakt os gennem nedenstående formular og lad os tage et kig på, hvordan video kan optimere jeres marketingindsats