brand-movers-logo
webinar bliv verdensmester i roi på din content marketing

On demand webinar

Bliv verdensmester i ROI på din content marketing

Hvordan måler du effekten af din content marketing-indsats? Det er det store spørgsmål for mange marketing-folk. Du skal nemlig vide, hvor meget din content marketing bidrager med ellers kan det rundbarbere dit budget og dine muligheder for at gøre mere af det rigtige.

Få adgang til vores webinar nu, hvor vi med udgangspunkt i vores prisvindende arbejde med Santander Consumer Bank forklarer, hvordan du kan vise effekten af din content marketing.

Kan content marketing skabe leads og salg?

Svaret er JA! Brand Movers har sammen med Santander Consumer Bank netop vundet en Content Marketing Award i kategorien "Content Marketing ROI/Measurement Program". Den er beviset på, at content marketing sagtens kan konkurrere på hårde salgs-KPI'er. Kom helt ind i maskinrummet og få indblik i, hvordan du skaber konkrete og målebare resultater med content marketing på webinaret, der her kan ses on demand.

På webinaret tog CEO i Brand Movers Jesper Laursen udgangspunkt i arbejdet med Santander Consumer Bank og viser, hvordan du skaber leads og salg med content marketing.

Strategi: Hvordan lægger du en strategi, der sikrer de optimale forudsætninger for en effektfuld content marketing-indsats?

KPI: Hvordan identificerer du de mest relevante KPI'er, så du sikrer, at din og projektets succes bliver målt på det rigtige?

Resultater: Hvordan sikrer du, at du skaber de resultater, som du har lagt op til med din strategi og dine KPI'er?

Få adgang til webinaret og bevis værdien af din content marketing-indsats