Gratis B2B Marketing Analyse  
act-sample-bg21.jpg

Betalt Distribution med maksimal effekt

Vi hjælper dit indhold ud over rampen.
Rammer de rigtige. Og skaber store resultater.

Kontakt os nu

Opslagsrækkevidden på de sociale medier er lavere end nogensinde før, mens konkurrencen i søgemaskinerne hele tiden bliver stærkere. Derfor er det nødvendigt at benytte betalt distribution – også kaldet betalt annoncering eller online annoncering – for at tiltrække jeres målgruppe mere effektivt, end hvad søgninger på Google og delinger på sociale medier er i stand til.

Mange virksomheder oplever store udfordringer, når de distribuerer indhold på sociale medier, fordi opslagsrækkevidden og brugerengagementet er meget lav uden betalt distribution.

Med betalt distribution kan I skabe store resultater for jeres content marketingindsats ved at benytte dedikerede eksperter på området. Hos Brand Movers har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at nå deres målgrupper via betalt distribution og engagerende content.

Vi tilbyder fuld håndtering af jeres betalte distribution

Hos Brand Movers håndterer vi al betalt annoncering, hvis I ønsker det. Vi værdsætter gennemsigtighed og transparens i vores arbejdsgang, og vi sørger derfor for, at I er med hele vejen fra målsætning til eksekvering.

Målsætning

Vi hjælper jer med at finde ud af, hvad I gerne vil opnå med jeres annoncering. På baggrund af vores samtale opstiller vi de rette KPI’er – både til hver enkelt kampagne, men også i forhold til jeres overordnede marketingindsats. Endelig designer vi strategien for den betalte distribution, så den passer præcist til de opstillede mål.

Placering

Det er ikke altid de indlysende valg, der er de rigtige, når det kommer til placering af betalte annoncer for jeres content. Vi har ekspertisen og erfaringen til at guide jer, så I opnår den mest optimale placering af jeres annoncer.

De oplagte placeringer er Facebook, Instagram og YouTube, men måske er Programmatic Native, Twitter, LinkedIn eller noget helt tredje optimalt for netop jeres content. Sammen finder vi ud af, hvor der skabes størst effekt af distributionen.

Målgrupper

Vi hjælper dig ikke blot med at finde de rette målgrupper. Vi skaber dem også aktivt i samarbejde med jer. Ved hjælp af data, både direkte fra jeres leads/kunder og jeres website, kan vi udpege og oprette de målgrupper, der er mest interessante for hver enkelt kampagne.

Vi kan altså udnytte data fra jeres nuværende content marketing-aktiviteter til at skabe en mere helstøbt indsats med betalt distribution.

Test af betalt distribution

Vi bruger meget tid på at teste alle aspekter af jeres kampagner. Det kan være alt fra målgrupper til målsætningen for jeres annoncering. På den måde opnår vi hele tiden nye learnings, der kan implementeres i fremtidige kampagner.

Optimering af betalt distribution

Vi arbejder konstant med optimering af jeres annoncer. Optimeringen kan være i forhold til budgivning, målgrupper, det kreative indhold og meget andet. Vi overvåger annoncerne, og vi overvejer hele tiden måder hvorpå, vi kan optimere jeres performance.

Marketing automation

Vi er HubSpot Gold Agency Partner, hvilket giver en hel del fordele, når det kommer til annoncering. Ved at kombinere HubSpot med betalt distribution giver det mulighed for integration med resten af jeres markedsføring, CRM og CMS. Det betyder også, at vi automatisk kan sende leads fra Facebook til e-mail flows i HubSpot.

 

Nogle af de kunder, vi har lavet betalt distribution for

Beumer
Satair
Velux
Santander
Læs vores cases

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale!

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Brand Movers kan hjælpe jer i gang med betalt distribution.