+45 7199 0256
Book et møde
act-sample-bg21.jpg

Marketing med video

Video marketing bygger bro
mellem dit brand og din målgruppe.

Det lever. Det lever.

Levende billeder skaber levende historier. Og engagerer målgruppen og styrker content-indsatsen.

»Video, video, (video), den kører nat og dag.«

Ingen steder uden video. Video er bare blevet et centralt værktøj, når brands og virksomheder skal tale til publikum. Video engagerer nemlig målgruppen og spiller en rolle i mange succesfulde marketing-indsatser. Og det er så her, at vi smider båndet i maskinen og trykker på 'play'.

Vi laver nemlig videoer, der er skræddersyet til at passe ind specifikke steder i købsrejsen – helt fra awareness til, at du har et varmt lead, som konverterer. 

Vi producerer alt fra cinematiske branding-film til uddybende og konverterende video-content. 

»Nå, kan I alt det?«

Ja, og der er ingen fare for, at det ender i total båndsalat. Når vi udvikler og producerer video, gør vi det nemlig i tæt samarbejde med vores andre afdelinger. Det betyder, at vi er eksperter i at finde det helt rigtige koncept til jeres video, og vi følger altid en klar struktur:

  • Analyse
  • Strategi
  • Koncept
  • Produktion
  • Distribution
  • Eventuel justering

Udover altid at opretholde en høj indholdsmæssig og visuel kvalitet, arbejder vi med specifikke processer kaldet smart production, så du får mest muligt ud af dit dedikerede budget. 

Vi tilbyder fuld produktion af video-content

Hos Brand Movers tager vores in-house videoafdeling sig af hele videoproduktionen fra A-Å, og vi sørger for, at I er med hele vejen fra strategi og koncept til produktion.

Enhver videoproduktion kan skaleres efter behov. Nogle produktioner vil udelukkende blive eksekveret af vores in-house videoafdeling, men vi samarbejder også med freelancere som eksempelvis fotografer, belysere og lyddesignere. På den måde kan vi altid levere et produkt af høj kvalitet.

Strategi

I samarbejde med jer og vores content marketing-eksperter fastlægger vi en konkret videostrategi, der spiller sammen med jeres overordnede marketingstrategi.

Koncept

Vi udvikler ét til flere kreative koncepter, der præsenteres ud fra et kreativt såvel som strategisk afsæt, der taler ind i jeres marketingstrategi og målsætninger for det givne projekt.

Produktion

Denne fase indeholder præ-produktion, produktion og post-produktion.

Det betyder, at Brand Movers tager sig af alt fra eksempelvis manuskriptudvikling til casting, locations, udstyr, logistik, klip, color grading, lyd og speak. Og meget mere.

I produktionsprocessen er vi løbende i kontakt med jer, og vi mødes til både produktionsmøder og præsentationer, så vi sikrer det bedste videoresultat med jeres hjælp, viden og input.

Distribution

Vi hjælper jer gerne med distributionen af jeres video-content. Vi sørger for, at indholdet bliver versioneret til de specifikke platforme, der er bedst for at nå jeres mål.

Vi hjælper med at tænke distribution tidligt ind i processen, så I får den optimale effekt af jeres video-content.

Justeringer

Vi kan løbende justere jeres videoindhold, så det performer bedst muligt i forhold til at nå jeres mål. Vi kan for eksempel klippe en video kortere, ændre på indholdet eller afprøve nye distributionskanaler.

Aude
Alexander Aude
Executive Video Producer
”Som en naturlig del af vores content marketing-strategi leverer Brand Movers måned efter måned videoindhold, der engagerer vores målgruppe, opbygger vores brand og skaffer os de leads, som er afgørende for at drive en rentabel forretning.”
trine ewers

Trine Ewers
Communication Lead – Sales & Marketing, Santander Consumer Bank

Nogle af de kunder, vi har lavet video marketing for

Dibs
Santander
Kyocera
Satair

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om video marketing.