https://www.brandmovers.dk/hubfs/Video/BM-hero-bg-video2.mp4

Video, der skaber leads og målbar vækst

Hos Brand Movers tager vores inhouse video-afdeling sig af hele produktionen. Men I er med fra koncept til optagelse og udgivelse. På den måde sikrer vi en videoproduktion af høj kvalitet tilpasset lige præcis jeres behov, og som leverer leads, salg og målbar vækst.

Du har set værdien i video, men hvor skal du begynde?

Du er ansvarlig for salg, marketing eller content, og du ved, at video er værdifuldt og skal være en del af din content marketing-indsats. Men du har måske ikke ressourcer eller ekspertisen til at lave det fede videoindhold, som din virksomhed fortjener.

Jeg vil gerne se eksempler på videoer, som Brand Movers har lavet for andre kunder

video-lp-img4
Santander Shoot
video-lp-img
Santander Shoot
video-lp-img2
Junckers Shoot
video-lp-img3
Lasse

Fuld videoproduktion: Vi har tænkt på det hele

Bare rolig Brand Movers kan hjælpe dig med det hele. Vi tilbyder dig en unik tilgang til videoproduktion, hvor alt er tænkt ind. Vi er gennemsigtige, både når det kommer til produktion og pris. Det giver dig et fuldstændigt overblik over, hvad vi laver og en komplet forståelse af, hvorfor budgettet ser ud, som det gør.

Det kan Brand Movers hjælpe dig med

mic

Med videoproduktion fra Brand Movers får du:

 • Video, der driver salg, skaber leads og målbar vækst for din forretning
 • Video, der er en integreret del af jeres content marketing-strategi
 • En fuldstændig og gennemskuelig proces og et letforståeligt budget
 • En kompetent samarbejdspartner, der hjælper dig med at nå dine marketingmål
clevervideoconference-2019

Hvad siger vores kunder?

Trine, Santander

“Som en naturlig del af vores content marketing-strategi leverer Brand Movers måned efter måned videoindhold, der engagerer vores målgruppe, opbygger vores brand og skaffer os de leads, som er afgørende for at drive en rentabel forretning.”

-Trine Ewers, Communication Lead – Sales & Marketing, Santander Consumer Bank

Benjamin, Satair

“I forlængelse af vores skrevne indhold, laver Brand Movers også videoindhold af høj kvalitet for os. Derudover er vi især glade for, at de har indrettet et studie til os, så videoerne altid har samme ensartede udtryk, der er i overensstemmelse med Satair's visuelle identitet.”

-Benjamin Bruus Nikola, Marketing Project Manager, Satair A/S

Pernille, Quooker

“Hos Quooker Skandinavien er video-content en vigtig del af vores kommunikationsstrategi. Igennem et godt samarbejde, sparring og professionel projektledelse hos Brand Movers har vi fået udviklet forbrugerorienteret video-content, som giver forbrugerne relevant og brugbar information omkring vores innovative produkter”

-Pernille Kildegaard, Nordic Brand Manager, Quooker Skandinavien A/S

Jeg er klar til at lave fremragende videoindhold,
der skaber målbar vækst

Kontakt os nu

Brug Brand Movers til din næste videoproduktion

Brand Movers producerer video til dig, der er marketingchef, marketing manager, content manager eller har set værdien af video i din content marketing strategi.

Vi producerer video til dig, der ikke selv har ressourcerne og ekspertisen, mangler viden til kreativ udvikling eller gerne vil lægge hele produktionen eksternt – og skabe salg med video marketing.

Brug Brand Movers til din videoproduktion, så lover vi dig, at du får videoindhold, der skaber leads og salg, og videoer, der hjælper dig med at nå dine marketingmål.
jakob-owens-EWaoo-i7qIs-unsplash

Mød holdet bag jeres næste videoproduktion

Vi laver godt og brugbart indhold fra A-Å til kosteffektive priser. Vi tror på gennemsigtighed hele vejen, så du hele tiden har overblikket. Til slut står du med en videoproduktion, der skaber leads og driver salg.

Vi har en fast kerne af nogle af de bedste videofolk i branchen – de har erfaring med at arbejde med alle typer og størrelser af kunder i alskens former for projekter. Og hvis du har helt specifikke ønsker, droner eller eksplosioner for eksempel, kan du være helt tryg. Vi har de bedste samarbejdspartnere til mere specielle opgaver.

Aude
Alexander Aude
Executive Creative Producer

Alexander Aude er vores Executive Creative Producer. Alexander har erfaring fra flere store danske reklamebureauer og har arbejdet med utallige danske og internationale kunder. Med Alexander ved koncept- og eksekveringsroret, er du altid sikker på en kreativ og veleksekveret videoproduktion.

kirstin-vang-1
Kirstin Vang
Creative Producer
Kirstin Vang er vores Creative Producer. Kirstin holder overblikket fra idé til indspilning, når der skal produceres video. Hun har læst Medieproduktion og ledelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og inden Brand Movers arbejdede hun som selvstændig fotograf og Visual Content Creator.
Lasse-1
Lasse Ancher
Creative & Cinematographer

Lasse Ancher er vores inhouse fotograf og klipper. Det betyder, at Lasse både kan skyde filmen og bagefter klippe den, så den får det helt rette tempo og udtryk. Lasse har tidligere været tilknyttet Heartbeats, men nu er det Brand Movers’ kunder, der får gavn af hans fremragende blik for video.

Lukas
Lukas Aktor
Junior Creative

Lukas Aktor er vores inhouse klipper. Han sørger for at klippe videomaterialet sammen, så det får det helt rigtige udtryk. Lukas studerer Tv- og Medietilrettelæggelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har tidligere været tilknyttet produktionsselskabet BLU.

Kontakt os her og kom i gang med din videoproduktion nu

Kontakt os nu

Hvad koster det?

Din investering i video, der skaber målbar vækst, kan falde inden for tre forskellige niveauer af budgetter.

Produktvideo, ekspertvideo, explainervideo

 • Produktvideo I et simpelt setup, viser eller beskriver vi jeres produkt, så jeres kunder er godt klædt på til at gøre et køb. Det kan være en simpel grafisk film eller live-action i vores studie. En produktvideo er effektiv i f.eks. email marketing, events, instore og på jeres website.

 • Ekspertvideo I skal uddanne jeres kunder. Vi stiller et studie til rådighed, hvor en af jeres egne medarbejdere er foran kameraet. Medarbejderen er eksperten, der udtaler sig kort og præcist og skaber mere indsigt om jeres produkt. En ekspertvideo er effektiv som løbende SoMe-posts, i email marketing og på jeres website. 

 • Explainervideo En explainervideo giver en konkret og to-the-point gennemgang af et emne, et produkt eller en service. Formatet skaber tryghed hos kunden, fordi filmen hjælper med at bevise de påstande, I udsender. Formatet kan være grafisk eller som talking head. En explainervideo er effektiv i blogs, email marketing og på jeres website.
Din investering i video begynder ved 9.000 kr.

Casevideo, Temavideo, Eventvideo, Workshop

 • Casevideo Igennem en engagerende kundehistorie eller et portræt, får du en seværdig, æstetisk og ikke mindst autentisk historie, der viser effekten af jeres produkt eller service. En casevideo lever godt på SoMe, blogs, website, i email marketing og i rekrutteringsmateriale.

 • Temavideo Temavideoer er ideelle til at kommunikere din virksomheds værdier. Det kan være en lille pakke af film, der fortæller om jeres afdelinger, jeres indsats i forhold til bæredygtighed eller noget helt tredje. Vi lukker jeres kunder ind i butikken, så de får et større indblik i jeres virksomhed. En temavideo er effektivt på sociale medier, i email marketing og som rekrutteringsmateriale. 

 • Eventvideo Konferencer, events og aktivering spiller en stor rolle for mange brands, fordi du kommer i direkte kontakt med kunderne. Vi arbejder ofte med content før, under og efter en konference eller et event. Det kan bestå af relevante teasers, vigtige highlights fra selve eventen f.eks. interviews eller talks og opfølgende indhold. Eventvideo er effektivt på SoMe og i email marketing

 • Workshop En hel dag, hvor vores Head of Video tager jer med ind i videoens verden. I skal se cases og eksempler, og  jeres medarbejdere bliver inddraget i forskellige opgaver, så I bliver inspireret, og bliver klar til at tage det næste skridt mod videoproduktion. I forbindelse med workshoppen modtager I et slide-deck med præsentationen.
Din investering i video begynder ved 30.000 kr.

Reklamefilm, brandingfilm 

 • TV-reklame TV er en effektiv platform til at ramme en bred målgruppe og skabe opmærksomhed om dit brand. TV-reklamen er ofte båret af en skarp kreativ idé, som skal fange publikum på 30-60 sek. med virkemidler som æstetik, humor eller historier skarpe og interessante indsigter. 

 • Brandfilm Brandfilmen er jeres historie. Vi fortæller, hvorfor kunden skal engagere sig i netop dit brand. En brandfilm er en emotionel og æstetisk fortælling fremfor taktisk. Betragt den som jeres levende visitkort. Den er effektiv på sociale medier, på jeres website, til konferencer og på TV.

Din investering i video begynder ved 80.000 kr.

SEAS

Hvordan kommer vi i gang med videoproduktion, der skaber salg?

Ja, jeg er klar til komme i gang med videoproduktion, men hvad gør jeg nu?

1

Kontakt os her. Vi vender tilbage inden for få timer.

2

Vi aftaler et indledende møde, hvor vi sammen pinpointer: Hvad er jeres tanker?

3

Ud fra de tanker laver vi et oplæg og et tilbud.

4

I siger: Ja tak!

5

Og så er vi i gang med at lave video, der konverterer og hjælper din forretning.

Er du stadig i tvivl, om Brand Movers kan hjælpe jer med videoproduktion?

1

Video, der skaber leads og driver salg

90% af forbrugerne siger, at produktvideoer hjælper dem med at træffe købsbeslutninger. Brand Movers videoafdeling laver videoer, der hjælper dine kunder videre i købsrejsen. Videoerne skaber leads, driver salg og giver målbar vækst.

2

Gennemskueligt budget og proces

65% af marketingscheferne vurderer, at de vil bruge flere penge på videoproduktion. Brand Movers inddrager jer i hele videoproduktionen. I skal ikke bruge penge på video uden at vide, hvad de bliver brugt til.

3

Danske og internationale brands

54% af forbrugerne vil gerne se video-content fra brands. Og Brand Movers kan hjælpe dig med at lave video, der rammer og engagerer lige præcis den målgruppe, du gerne vil have fat i.

Jeg er klar til at lave video, der driver salg