Gratis B2B Marketing Analyse  
joao-silas-74207-unsplash

Brand Movers gør dig klogere

Du behøver ikke være alene om at opfinde den dybe tallerken. Med de bedste tips og tricks hjælper Brand Movers’ nyhedsbrev dig til at opnå store resultater med content marketing. Ingen spam eller fyld. Bare praktiske hacks til din hverdag.

Events

Vil du gerne møde andre nysgerrige marketingsfolk?
Og blive klogere ved lære fra de bedste content marketers i verden?
Så skal du da med til et af vores events.

Webinar

Webinar (On demand): Sådan får B2B-virksomheder mere ud af deres messer:

Kom med til webinar om messer. Brand Movers og Danish Export Association stiller skarpt på hvordan B2B-virksomheder kan få mere ud messeinvestering.

Læs mere →Eksportmarketing webinar banner

Webinar (On demand): Indsigter fra B2B eksportmarketing rapport:

Kom med til webinar om eksportmarketing. Brand Movers og Danish Export Association fremlægger nye data og præsenterer dig for de vigtigste indsigter.

Læs mere →

content marketing i danmark 2022

Webinar (On demand): Content Marketing i Danmark 2022

Få adgang til vores webinar, hvor vi slår ned på de vigtigste punkter i rapporten Content Marketing i Danmark 2022. Du får vigtige insights og brugbar viden, så du kan tage din content marketing-indsats til nye højder.

Læs mere →
webinar cover 2021

Webinar (On demand): Content Marketing i Danmark 2021

Kom med til webinar om content marketing-indsatsen i Danmark i 2021. Brand Movers fremlægger nye data og præsenterer dig for de vigtigste insights, som du kan bruge i din fremtidige indsats for at opnå større succes.

Læs mere →
Webinar om content marketing, ROI og Santander Consumer Bank

Webinar (On demand): Bliv verdensmester i ROI på din content marketing

Få adgang til vores webinar nu, hvor vi med udgangspunkt i vores prisvindende arbejde med Santander Consumer Bank forklarer, hvordan du kan vise effekten af din content marketing.

Læs mere →
Webinar invitation

Webinar (On demand): Highlights fra rapporten Content Marketing i Danmark 2020

Lær, hvordan du styrker og prioriterer jeres content marketing-indsats, når Brand Movers inviterer til webinar om årets store content marketing-rapport.

Læs mere →
Webinar om salg og marketing efter Covid-19

Webinar (on demand): Sådan får du genstartet salg og marketing efter Covid-19

Corona-krisen har ændret spillereglerne for både salg og marketing. Kom med til vores webinar og få blandt andet viden om, hvordan I kan flytte jeres salgs- og marketing-aktiviteter online og komme styrket ud på den anden side af krisen.

Læs mere →
webinar-betalt-distribution-juni-2020-thumb

Webinar (on demand): Sådan får du mere ud af dit budget til distribution af content på sociale medier

Lær hvordan du får relevans, rækkevidde og resultater for pengene på dette webinar med Brand Movers' egen Head of Paid Distribution, Mikkel Kruse.

Læs mere →

Workshops

Vil du lære, hvordan de bedste i branchen får succes med betalt distribution, video marketing eller branded content?
Vores workshops gør dig klogere.

Publikationer

Vi interesserer os virkelig meget for content marketing. 
Vi laver undersøgelser og samler viden i e-bøger og rapporter.
Og du kan finde al den bedste know how lige her.

landcape_7_edit2

B2B Eksport Marketing 2023

Få fingere i den største rapport om eksport-marketing i Danmark. Læs, hvordan mere end 150 danske eksportvirk-somheder prioriterer marketingbudgetterne i 2023, hvilke KPI'er de opstiller, hvad de største udfordringer er – og meget, meget mere.

Læs mere →

forside-tiltraek-talent-i-et-blodroedt-marked

5 effektive employer branding værktøjer

Rekrutteringer er dyre. Og det er spild af tid og penge, når stillingen ikke bliver besat, når ansøgere ikke har kvalifikationerne, eller når du ender med at ansætte den forkerte. Få 5 effektive employer branding værktøjer til at tiltrække talenter.

Læs mere →

CMDK2022-Mockup

Content Marketing i Danmark 2022

Hvad sandheden om content marketing? Hvordan får virksomheder succes med content marketing? I rapporten Content Marketing i Danmark 2022 kan du for 10. år i træk lære af de bedste inden for dansk content marketing og tage dit første skridt mod nye højder.

Læs mere →
Største content marketing-fejl i 2021

Største content marketing-fejl i 2021

Træffer du de rigtige beslutninger i dit arbejde med content marketing? Nu kan du slippe for at skulle eksperimentere for at finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke virker. I stedet får du direkte adgang til 21 internationale og danske marketingeksperters vurderinger af hvilke store fejl, du skal styre udenom i dit daglige arbejde.
 
21 content marketing-forudsigelser for 2021

21 content marketing-forudsigelser for 2021

Hvilket indhold skal du som marketingmedarbejder producere for at fange din målgruppes opmærksomhed, og hvordan skal du som marketingchef sætte strategien i 2021 for at undgå at forsvinde i informations overload? 21 eksperter kommer med deres forudsigelser for årets vigtigste trends i forlængelse af coronapandemien.
 

Læs mere →

Inbound-Mockup-600x350 Centreret

Skab flere leads med inbound marketing

Ville det ikke være fantastisk, hvis kommunikationen med potentielle kunder ikke afbrød kunderne i deres læsning? Tænk, hvis din marketingindsats simpelthen er den artikel eller den guide, e-bog eller video, kunden er i gang med lige nu. Den strategi findes, og den hedder inbound marketing.

Læs mere →
Ebog sælg mere med linkedin

Sælg mere med LinkedIn

LinkedIn er et fantastisk værktøj til dig, der arbejder med marketing og salg. Denne e-bog giver dig redskaberne til at udnytte alle mulighederne og et "kort" til at styre udenom faldgruberne, så du kan komme igang med at sælge mere med LinkedIn.

Læs mere →
Forudsigelser for 2020_mockup (1)-3

20 content marketing-forudsigelser for 2020

Content marketing er i konstant udvikling. Du er nødt til at konstant at holde dig på tæerne og kigge fremad. Hvad skal der til, for at du kan opnå de mål, som du har sat dig for? Vi giver dig 20 eksperters uundværlige forudsigelser, så du kan nå dine marketing-mål.

Læs mere →
Mockup_20 lette hacks_small-1

20 lette hacks der toptuner din HubSpot portal

HubSpot er et værktøj med mange funktioner. Der er derfor store chancer for, at du endnu ikke har opdaget alle de smarte features. Vi giver dig vores 20 bedste HubSpot hacks, som du kan implementere nu.

Læs mere →
1920x1080 forsider2

10 trin til en succesfuld content marketing strategi

I denne gratis e-bog har vi samlet de 10 bedste trin til udarbejdelsen af en succesfuld content marketing strategi.

Læs mere →

1920x1080 forsider23

9 effektfulde content marketing hacks

I denne gratis e-bog har vi samlet vores 9 bedste content marketing hacks, som du kan udføre i dag. Alle hacks vil hjælpe dig til at få mere effekt ud af din content marketingindsats.

Læs mere →

1920x1080 forsider4

Sådan får du mere trafik og flere leads

I denne gratis e-bog gennemgår vi på 49 sider de 25 bedste content marketing-hacks, der gør dit website til en velsmurt content marketingmaskine.

Læs mere →

1920x1080 forsider3

Sådan ændrer content marketing din organisation

Kun de færreste marketingorganisationer er gearet til at lave content marketing. Derfor er de fleste CMO'er nødt til at ændre den måde, afdelingen arbejder på, hvis indsatsen med indhold skal give succes.

Læs mere →

CMDK21

Content Marketing i Danmark 2021

Hvordan opnår de danske virksomheder succes med content marketing, og hvilke særlige tendenser ser vi i indsatserne rundt i landet i år? Tag dit første skridt på vejen mod succes med dit content marketing-projekt ved at downloade årets rapport.

Læs mere →

Mockup-2020-800x450-1

Content Marketing i Danmark 2020

Måske har du allerede succes med content marketing – måske er du først lige begyndt. Uanset hvad kan det altid betale sig at lære af de bedste – og det kan du i rapporten Content Marketing i Danmark 2020.

Læs mere →
Mockup-2019-800x450

Content Marketing i Danmark 2019

Sammen med Dansk Markedsføring har vi spurgt 539 danske marketingsfolk om, hvordan de bruger content marketing. På baggrund af undersøgelsen har vi skrevet en rapport, der er fyldt med viden, statistik, cases og best practices.

Læs mere →

CMDK18

Content Marketing i Danmark 2018

Sammen med Dansk Markedsføring har vi spurgt 480 danske marketingfolk om, hvordan de bruger content marketing. På baggrund af undersøgelsen har vi skrevet en rapport, der er spækket med viden, statistik og best practices.

Læs mere →

CMDK17

Content Marketing i Danmark 2017

Sammen med Dansk Markedsføring har vi spurgt 441 danske marketingfolk om, hvordan de bruger content marketing. På baggrund af undersøgelsen har vi skrevet en rapport, der er spækket med viden, statistik, cases og best practices.

Læs mere →

CMDK16

Content Marketing i Danmark 2016

Sammen med Dansk Markedsføring har vi spurgt 462 danske marketingfolk om, hvordan de bruger content marketing. På baggrund af undersøgelsen har vi skrevet en rapport, der er spækket med viden, statistik, cases og best practices.

Læs mere →

CMDK15

Content Marketing i Danmark 2015

Sammen med Dansk Markedsføring har vi spurgt danske marketing-folk om, hvordan de bruger content marketing. På baggrund af undersøgelsen har vi skrevet en rapport, der er spækket med viden, statistik, cases og best practices.

Læs mere →

cmdk14

Content Marketing i Danmark 2014

Sammen med Dansk Markedsføring har vi spurgt danske marketingfolk om, hvordan de bruger content marketing. På baggrund af undersøgelsen har vi skrevet en rapport, der er spækket med viden, statistik, cases og best practices.

Læs mere →

CMDK13

Content Marketing i Danmark 2013

Sammen med Dansk Markedsføring har vi spurgt danske marketingfolk om, hvordan de bruger content marketing. På baggrund af undersøgelsen har vi skrevet en rapport, der er spækket med viden, statistik, cases og best practices.

Læs mere →

Guides

Har du brug for konkrete råd eller en trin for trin-guide til best practices inden for content marketing?
Så behøver du ikke lede længere - vi har samlet dem for dig.

Gratis billeder til content

Guide: Her finder du gratis billeder til dit content

Det kan være svært at finde frem til det helt perfekte billede til dit content. Når du endelig finder dit perfekte billede, kan det næsten være umuligt at vide, om du helt juridisk må bruge det eller ej. Vi har samlet en håndfuld websites, hvor du får gratis adgang til tusindvis af billeder.

Læs mere →
jumpstory-download20200615-114342

Guide: De vigtigste findings fra Content Marketing i Danmark 2020

Få alle de vigtige learnings og insights fra vores content marketing-undersøgelse 2020 og bliv i stand til at prioritere din content marketing-indsats og nå dine mål.

Læs mere →
Video marketing

Guide: Derfor skal du arbejde med video marketing

Video markerting er kommet for at blive, og det er på tide, at du kommer i gang. Denne guide giver dig en række gode grunde til at komme i gang med at lave video marketing.

Læs mere →

SoMe strategi

Guide: Sådan laver du en strategi for sociale medier

Lav en en strategi for sociale medier, så du får endnu stærkere relationer til dine nuværende og potentielle kunder.

Læs mere →

persona

Guide: Den ultimative persona guide

Ved du hvem, dine ideelle kunder er? En persona giver dig indsigt i, hvilke faktorer der trigger din målgruppes informationssøgning i købsprocessen, hvilke indholdsformater der fanger deres opmærksomhed, og hvilke emner der interesserer dem. 

Læs mere →

Marketing automation

Guide: Hvad er marketing automation?

Marketing automation er software designet til at systematisere og automatisere dine marketingaktiviteter, og giver giver dig mulighed for at pleje dine potentielle kunder gennem hele købsprocessen.

Læs mere →

leadgenerering

Guide: Sådan får du mere trafik og flere leads med content marketing

Få 25 håndgribelige og gennemprøvede content marketing-tips til, hvordan du skaber trafik, leads og salg.

Læs mere →

inbound marketing

Guide: Hvad er inbound marketing?

Med inbound marketing tiltrækker du potentielle kunder med relevant og hjælpsomt content. Når de besøger dit website engagerer du dem med content, og når de er konverteret til kunder, bliver du ved med at agere ekspert, så dine kunder i fremtiden også vil komme til dig for hjælp.

Læs mere →

email marketing

Guide: Sådan får du succes med email-marketing

Email-marketing er en særdeles effektiv markedsføringskanal, når du skal konvertere dine leads til kunder. Derfor giver vi dig 10 effektfulde tips til, hvordan du kan få succes med email-marketing og dermed din konvertering.

Læs mere →

Skærmbillede 2019-03-13 kl. 11.47.23 Cropped

Guide: Hvad er conversational marketing?

Conversational marketing tager udgangspunkt i en-til-en samtaler mellem virksomheder og deres potentielle kunder ved hjælp af inbound- og outbound marketingtiltag.

Læs mere →

content marketing strategi

Guide: 10 trin til en succesfuld content marketing strategi

Er du udfordret med din content marketing strategi? Eller mangler du viden om, hvordan du udarbejder en strategi, der skaber resultater på bundlinjen? Så læs med her.

Læs mere →

betalt distribution

Guide: Derfor skal du bruge betalt distribution på sociale medier

Det er nødvendigt at bruge betalt distribution eller promovering af dit indhold, da den organiske rækkevidde på de sociale medier er lavere end nogensinde før.

Læs mere →

Magasiner

Vi elsker content marketing så meget, at vi har lavet et helt magasin om vores favorit-emne. Du finder alle udgaverne af Content Marketing Magazine lige her.

CMM9

Content Marketing Magazine #9

Content Marketing Magazine hjælper marketing- og content-ansvarlige i virksomheder og organisationer med at få større succes med deres content marketing-indsats.

Læs mere →

CMM8

Content Marketing Magazine #8

Content Marketing Magazine hjælper marketing- og content-ansvarlige i virksomheder og organisationer med at få større succes med deres content marketing-indsats.

Læs mere →

CMM7

Content Marketing Magazine #7

Content Marketing Magazine hjælper marketing- og content-ansvarlige i virksomheder og organisationer med at få større succes med deres content marketing-indsats.

Læs mere →

CMM6

Content Marketing Magazine #6

Content Marketing Magazine hjælper marketing- og content-ansvarlige i virksomheder og organisationer med at få større succes med deres content marketing-indsats.

Læs mere →

CMM5

Content Marketing Magazine #5

Content Marketing Magazine hjælper marketing- og content-ansvarlige i virksomheder og organisationer med at få større succes med deres content marketing-indsats.

Læs mere →

CMM4

Content Marketing Magazine #4

Content Marketing Magazine hjælper marketing- og content-ansvarlige i virksomheder og organisationer med at få større succes med deres content marketing-indsats.

Læs mere →

CMM3

Content Marketing Magazine #3

Content Marketing Magazine hjælper marketing- og content-ansvarlige i virksomheder og organisationer med at få større succes med deres content marketing-indsats.

Læs mere →

CMM2

Content Marketing Magazine #2

Content Marketing Magazine hjælper marketing- og content-ansvarlige i virksomheder og organisationer med at få større succes med deres content marketing-indsats.

Læs mere →

CMM1

Content Marketing Magazine #1

Content Marketing Magazine hjælper marketing- og content-ansvarlige i virksomheder og organisationer med at få større succes med deres content marketing-indsats.

Læs mere →

 

Blog

På bloggen skriver vores dygtige kolleger om trends, hacks og tricks, der styrker din content marketing-indsats.
Dyk ned i bloggen her.