DFDS: Brandvideoer til Business Cruise

Strategi med fokus på video 

Da Brand Movers leverede en større content marketing-strategi til DFDS, var videoindhold hovedelementet. Den overordnede strategi handlede om at få fat i B2B-kunder. 

Målgruppen var todelt inden for B2B-kunder: 

  1. Firmaer, der skal holde faglige arrangementer og bruge konferencefaciliteterne
  2. Firmaer, der holder sociale arrangementer f.eks. firmafester og julefrokoster 

DFDS havde to primære budskaber, som de ville formidle til disse to målgrupper. For det første ville de vise, at de er et anerkendt og velkendt brand med styr på deres service og forretning. For det andet ville de understrege, at både mad, forplejning og faciliteter er på et højt niveau, der møder kundens behov. 

DFDS ønskede at formidle B2B-kunderne, at et ophold hos dem er en særlig og eksklusiv oplevelse for virksomheder og deres ansatte. 

Kunden har mulighed for at nyde udsigten, koble fra og have arbejdsro i sin kahyt. Samtidig er der også mulighed for at samarbejde med kolleger på en ny måde i konferencerummene og mødelokalerne. 

Løsning

Løsningen var en pakke med forskellige videoer, der formidlede ovenstående budskaber. På den måde fik DFDS en masse videoindhold, som både kunne distribueres på deres hjemmeside, sociale medier og i nyhedsbrevene. 

Vi producerede også den overordnede brandvideo (øverst), der formidlede budskaberne som en samlet helhed i et stærkt udtryk. DFDS fik dermed en video, som fokuserede på at fremhæve det særlige ved DFDS. Nemlig at de udbyder forretningsoplevelser på et højt niveau i et andet setup end konkurrenterne. 

Brand Movers leverede udover videoerne også artikler og tekstproduktion som en del af content marketing-strategien.

  • Instruktør: Alexander Aude
  • DOP: Lasse Ancher Poulsen
  • 1st AC: Alaa Hadood
  • Producer: Gabriela Uweis og Kirstin Vang
  • Lys: Mikael Kreutzmann
  • Rekvisitør & Food stylist: Christopher Bomann

Skal vi fortælle jeres historie?

Kontakt os nu