Vi skaber engagerende content med udgangspunkt i jeres strategi

 

Hos Brand Movers tror vi på, at fantastisk indhold kan flytte brands og skabe resultater på bundlinjen. Derfor har vi samlet et stærkt team af kreative content-producenter, der har ressourcerne og kompetencerne til at levere indhold af absolut højeste kvalitet.

Hvis I ønsker det, kan I selv varetage dele af content-produktionen, men I kan også lade vores Content Team stå for hele indholdsproduktionen fra tekst til layout. Hvad end du vælger, har vi erfaringerne og kompetencerne til at være en værdifuld sparringspartner for jer.

Vores inhouse Content Team eksekverer altid med udgangspunkt i den strategi, som danner grundlag for jeres content marketingindsats. Vi producerer indhold, der giver genlyd hos jeres målgruppe, performer i hele salgstragten, flytter dit brand og giver resultater på bundlinjen.

Vi producerer tekst inden for alle genrer – vi har også noget til jer

Vores Content Team består af en række dygtige, kreative skribenter, redaktører og designere, der hvert år producerer flere tusinde stykker indhold til mange forskellige kunder.

Derfor har vi erfaring med produktion af en lang række forskellige typer af indhold, og vi leverer lige præcis den type content, der passer til jeres brand og jeres målsætning.

Artikler

Vi producerer artikler til både print og digitalt. Artiklerne skrives af erfarne tekstforfattere og redigeres af vores redaktører, inden de sendes til godkendelse hos dig.

Blogindlæg

Vi er eksperter i at opbygge content-universer og i at fylde dem med blogindlæg, der driver masser af trafik til dit website. Vi står for produktionen – du godkender.

E-bøger

I samarbejde med jeres virksomhed udvikler vi e-bøger om emner, der skaber værdi for læserne og brander jer som eksperter på jeres område. Vores e-bøger er altid optimeret til at konvertere jeres besøgende til leads.

Infografikker

Infografikker skaber engagement og indgående links. Vi præsenterer data og viden på en visuelt interessant og indbydende måde, der med sikkerhed nok skal skabe opmærksomhed.

Magasiner

Magasiner er et fantastisk stykke premium content, der vil glæde jeres målgruppe. Vores redaktører og tekstforfattere er hjemmevant i magasin-produktion. Vi kan derfor levere en komplet produktionspakke inkl. produktion, redigering, layout, korrektur og tryk.

Rapporter

Vi bruger jeres viden til at producere rapporter, der har gennemslagskraft hos jeres målgruppe og i offentligheden. I samarbejde med jer kan vi også lave rapporter baseret på helt ny data – ny viden skaber opmærksomhed.

SEO sikrer, at dit content når ud til flest mulige

Alt indhold vi producerer er søgemaskineoptimeret – på den måde sikrer vi størst reach på dit content og mest trafik til dit website.

Brand Movers har SEO-kompetencerne, der gør det muligt for os at optimere hvert enkelt stykke indhold. Vi opsætter tracking af søgeord og overvåger, hvordan hvert enkelt stykke indhold performer i forhold til de søgeord, vi har udvalgt.

Hvert stykke indhold vil blive udviklet og produceret med SEO som en central del af processen. Med udgangspunkt i en keyword research producerer vi tekst, der performer i søgemaskinerne, hvilket sikrer, at indholdet rammer jeres målgruppe.

Du får adgang til et stærkt journalistisk hold

Brand Movers er født ud af journalistikken. Vores Content Team består derfor af stærke journalistiske kræfter, der har fokus på den gode fortælling. Den gode fortælling engagerer, skaber opmærksomhed og flytter jeres brand.

På grund af redaktørernes og tekstforfatternes journalistiske baggrund har vi alle de fornødne kompetencer til at producere fremragende indhold for jer eller hjælpe jer med selv at producere stærkt indhold.

De journalistiske kompetencer betyder også, at vi hurtigt kan opsætte et redaktionelt workflow, der gør indholdsproduktionen kreativ og effektiv.

Få mere trafik og flere varme leads

Kontakt os i dag og find ud af, hvordan relevant, søgemaskineoptimeret content kan optimere jeres marketingindsats.

Book møde nu

"Vi valgte Brand Movers til at producere vores content, fordi de selv gør brug af det. Når man researcher dem, finder man hurtigt content af høj kvalitet, der hjælper og informerer dig som kunde, og det er præcis det, vi også vil give til vores kunder. Efter vores møde med dem blev vi yderligere bekræftet i vores overbevising om, at de forstår vores komplekse industri, og valget var derfor let."

Benjamin Bruus OlsenMarketing Project Manager, Satair A/S

Kontakt os gennem nedenstående formular og lad os tage et kig på, hvordan indholdsproduktion kan optimere jeres marketingindsats