+45 7199 0256
Book et møde

Brand Movers søger Account and Performance Manager

Vil du være en del af et prisvindende content marketing-bureau?

Content marketing er en fuldt integreret del af flere og flere virksomheders marketingindsats. Mange af dem kommer til os, og derfor søger vi endnu en Account and Performance Manager.

Brand Movers hjælper virksomheder med at lave moderne marketing og salg, der tiltrækker de rigtige besøgende og konverterer dem til leads og loyale kunder. Det gør vi med teknologi, distribution og content, der er så godt, at det skaber en reel og positiv forskel for vores kunders kunder.

Om stillingen

Som Account and Performance Manager hos Brand Movers er du ansvarlig for at udvikle og styre content marketing-projekter. Du er kundens daglige point of contact og det interne bindeled mellem Brand Movers’ forskellige specialister. Dine opgaver er en blanding af projektledelse, rådgivning, eksekvering og optimering af content performance.

I jobbet vil du få ansvaret for at:

 • Udvikle og implementere content marketing-strategier gennem analyser og workshops i samarbejde resten af Brand Movers-teamet og med kunden.
 • Rådgive vores kunder om content marketing, marketing automation og integration mellem salg og marketing.
 • Planlægge, udvikle og eksekvere content-kampagner i samarbejde med vores specialister og kreative afdelinger.
 • Sikre content performance gennem løbende rapportering og optimering af kampagner og content baseret på data og analytics.
 • Implementere og videreudvikle marketing automation-værktøjer som HubSpot.

Om dig

 • Du er formentlig lidt af en digital blæksprutte, der har flere års erfaring med projektledelse og digital markedsføring i form af taktikker som udvikling af content, landing pages, SEO, analytics, social, e-mail marketing og marketing automation
 • Flere af vores projekter er internationale, så du taler og skriver engelsk på højt niveau.
 • Du trives i en ung og dynamisk virksomhed med flad struktur, højt til loftet og store ambitioner.
 • Du har veludviklede analytiske evner og formår at basere din argumentation på data.
 • Du arbejder struktureret og er vant til at tage et stort ansvar.
 • Og så du tør tage et medansvar for at udvikle vores bureau, kunder, processer og kultur.

Om Brand Movers

Brand Movers er et content marketing-bureau med speciale i at få virksomheder til at vokse ved hjælp af content-løsninger, der gør en reel og positiv forskel for modtageren. Vores kunder tæller både store og mellemstore danske og internationale virksomheder.

Vi er hårdtarbejdende, ordentlige, entusiastiske og empatiske. Og er vores ambition altid at være de bedste til det, vi laver.

Vi har rødder i journalistikken og blev i 2012 født som en søster til det journalistiske produktionsselskab Media Movers, der leverer journalistik til nogle af Danmarks største medier som Jyllands-Posten og Ekstra Bladet.

Sådan søger du

Send en kort motiveret ansøgning samt CV til career@brandmovers.dk. Skriv "Account and Performance Manager Q3 2020" i emne-feltet.

Ansøgningsfristen er fredag den 30. september 2020, men vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi finder den helt rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet, er du mere end velkommen til at kontakte digital director Lars Damgaard Jensen på 6167 9571 eller lars@brandmovers.dk.

Om Brand Movers

Clean & Elegant
Fully Responsive

Brand Movers er et hurtigt voksende digitalt marketing-bureau med rødder i journalistikken.

Vi er Børsens Gazeller i både 2017, 2018 og 2019. Vi bruger data og gode historier til at tiltrække, engagere, konvertere og henrykke potentielle og eksisterende kunder – for vores kunder.