+45 7199 0256
Book et møde

Brand Movers søger praktikanter

Vil du være del af et prisvindende content marketing-bureau?

NB: Pladsen er besat per 29. maj 2020

Marts 2020

Så skal du blive praktikant hos Brand Movers. Hos Brand Movers arbejder vi med content marketing, inbound marketing og native advertising for alt fra mellemstore virksomheder i Danmark til globale koncerner.

Du kommer til at prøve dig selv af og lære fra nogle af branchens dygtigste. Vi er et prisvindende bureau, så vi er ambitiøse på vores egne, vores kunders og på dine vegne.

Derfor får du i en praktikstilling hos Brand Movers lov til at prøve kræfter med indholdsproduktion og kreativ udvikling i mange forskellige sammenhænge – både på tekst og video. Der vil i løbet af praktikken være mulighed for, at du udforsker et aspekt, som du selv brænder for.

Hvem er du?

Du har høje ambitioner og masser af gå-på-mod. Du ønsker at blive den bedste, og du har viljen til at kæmpe for det. Du har gode skrive- og kommunikationsevner – og en smule erfaring med video (er en fordel). Du interesserer dig for content marketing og branded content og er naturlig nysgerrig.

Som praktikant kommer du til at arbejde tæt sammen og på lige fod med dine kolleger. Vi har kontor i Carlsberg Byen med Vesterbro som nabo. Her sidder vi 30 glade, engagerede, dygtige og kreative medarbejdere – og vi glæder os til at møde dig.

Vi har også lækker kaffe, gratis frokostordning og en månedlig fredagsbar. Vi sætter en stor ære i at have et godt socialt samvær på tværs af redaktioner og arbejdsopgaver.

Vi har nemlig en stram ”ingen røvhuller”-politik på kontoret, og vi er helt allergiske overfor rundsave på albuerne. Vi har tænkt os at blive verdens bedste content marketing-bureau, men det skal ske på bekostning af de andre bureauer – ikke hinanden.

Hvem er vi?


Hvad med det praktiske?

Din praktik skal vare så tæt på seks måneder som muligt og begynde omkring 1. august 2020. Arbejdsugen er på 30 timer. Der betales en erkendtlighed på 3.000 kr. per måned. Og vi kan love, at du får:

  • Knoklet hårdt og flyttet dig langt både personligt og professionelt
  • Produceret en masse fantastisk indhold for en række store brands
  • Et godt netværk og et meget stærkere cv

Send din ansøgning til Head of Content Alexander Højfeldt Lund på alexander@brandmovers.dk. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at sende ham en mail eller ringe på +45 2223 5921.

Om Brand Movers

Clean & Elegant
Fully Responsive

Brand Movers er et hurtigt voksende digitalt marketing-bureau med rødder i journalistikken.

Vi er Børsens Gazeller i både 2017, 2018 og 2019. Vi bruger data og gode historier til at tiltrække, engagere, konvertere og henrykke potentielle og eksisterende kunder – for vores kunder.

Kontakt os nu