+45 7199 0256
Book et møde

Brand Movers søger praktikanter

Praktikanter søges til Gazelle-vindende content marketing-bureau

April 2019

 

 

Kunne du tænke dig et praktiksted, hvor du:

 • Lærer content marketing og native advertising fra bunden af nogle branchens dygtigste eksperter?
 • Arbejder på B2B- og B2C-projekter både i Danmark og i en stribe europæiske lande for alt fra mellemstore virksomheder til globale koncerner?
 • Er en ligeværdig del af teamet og reelt kommer i jobtræning med løbende kurser, konferencer og private masterclasses af nogle af verdens førende eksperter?
 • Gør det hele, mens du hænger ud med 30 kolleger i alderen 25-40 år?

I så fald skal du skynde dig at søge. Vi har 1-2 praktikpladser, vi skal have besat så hurtigt som overhovedet muligt, og vi kan ikke vente med at høre fra dig.

Hvis du får en af stillingerne, kommer du bl.a. til at:

 • Blive en aktiv del af vores kundearbejde gennem udvikling og eksekvering af strategier
 • Indsamle data gennem kvalitative og kvantitative undersøgelser samt research
 • Foretage en bred vifte af analyser af f.eks. målgrupper, konkurrenter, søgeord mm.
 • Lave content management som publicering, redaktionel planlægning, keyword research, optimering, formatering og basal billedbehandling
 • Konfigurere og drifte marketing automation-platforme som f.eks. HubSpot
 • Stå for udvikling af diverse præsentationer
 • Arrangere faglige morgenmøder og hjælpe med afviklingen af vores konferencer i København og Berlin

Og endelig får du også chancen for at prøve kræfter med projektstyring, e-mail marketing, blogging, copywriting og lead nurturing.

Vi gør dig til en fuldblods content marketing-specialist

Du kommer til at indgå i vores Employer Development Program som alle andre medarbejdere med certificeringer, kurser, konferencer i ind- og udland og masterclasses.

Som en del af programmet udvikler du og din nærmeste leder i samarbejde en konkret vision og en plan med klare mål for dit arbejde og professionelle udvikling i løbet praktikforløbet. Der bliver løbende fulgt op på din udvikling, mål og ønsker bl.a. via struktureret feedback.

Vi kommer med andre ord til at bruge rigtig mange kræfter på at gøre dig til en fuldblods content marketing-specialist. Det er derfor også et håb, at vi kan ansætte dig, når du er færdig med din uddannelse, hvis både match og timing er rigtig.

Og hvad skal du så komme med?

 • Ja, først og fremmest skal du komme med tårnhøje ambitioner. Vi ønsker, at du bliver den bedste, og du skal dele det ønske og have viljen til at kæmpe for det.
 • Du skal have interesse for content marketing og branded content samt en naturlig nysgerrighed.
 • Du skal være villig til at knokle hårdt for at nå de mål, der bliver sat.
 • Og så skal du samtidig gå ydmygt til opgaven, for du har (lige som vi andre) meget at lære.
 • Men vigtigst af alt så skal du være en rar, sød og sjovkollega.

Vi har en stram ”ingen røvhuller”-politik på kontoret, og vi er helt allergiske overfor rundsave på albuerne. Vi har tænkt os at blive verdens bedste content marketing-bureau, men det skal ske på bekostning af de andre bureauer – ikke hinanden.

Timeantal

Stillingen er ca. 37 timer om ugen.

Sådan søger du

Hvis du har spørgsmål til praktikpladsen – eller allerede er klar til at søge – så skriv ASAP til vores COO, Lars Damgaard Jensen, på lars@brandmovers.dk.

Hvem er Brand Movers?

Brand Movers er et hurtigt voksende digitalt marketing-bureau med rødder i journalistikken. Vi vandt Børsens Gazellepris i både 2017 og 2018.

Vi bruger data og gode historier til at tiltrække, engagere, konvertere og henrykke potentielle og eksisterende kunder – for vores kunder.

Vi laver content og inbound marketing-strategier for mellemstore og store virksomheder. Og vi implementerer og eksekverer de fleste af dem bagefter.

Det meste arbejde foregår i København, men vi har lige nu projekter i otte lande, så der vil potentielt være nogen rejseaktivitet.

Vi afholder også Skandinaviens største konference om content marketing, ligesom vi laver den førende industri-analyse og udgiver et hav af e-bøger og andet indhold.

Endelig er vi søsterselskab til det journalistiske produktionsselskab Media Movers og den internationale tænketank Native Advertising Institute.

 

Om Brand Movers

BrandMovers_v1_mainlogo_RGB
Clean & Elegant
Fully Responsive

Brand Movers er et hurtigt voksende digitalt marketing-bureau med rødder i journalistikken.

Vi vandt Børsens Gazellepris i både 2017 og 2018. Vi bruger data og gode historier til at tiltrække, engagere, konvertere og henrykke potentielle og eksisterende kunder – for vores kunder.

Kontakt os nu