Vi laver din content marketing strategi, der skaber resultater på bundlinjen

Content marketing giver dig varige resultater. Men selv erfarne marketingchefer kan føle sig overvældede af tanken om at skulle lave en content marketing strategi.

Derfor har vi lavet en service, der er din sikre vej mod succes: En skræddersyet content marketing strategi, der sørger for, at du når – og overgår – dine marketingmål.

Din strategi rummer alt det, du skal bruge, for at nå dine mål. Hvad end det er positionering, leadgenerering, konvertering, salg eller loyalitet.

Vi samler det hele i en dokumenteret strategi, der giver dig overblik over din marketing-tragt og identificerer, hvor og hvordan du skal bruge dine ressourcer.

“En af de bedste ting ved at lave content marketing strategi med Brand Movers var, at det blev gjort, og det blev gjort rigtigt. Det gav en masse ro i sindet at have nogen, der vidste, præcis hvad det handlede om.”

Michael Møller PetersenChief Content Officer, AS3

Få mere trafik og flere varme leads

Kontakt os i dag og find ud af, hvordan en content marketing strategi kan give det maksimale afkast på jeres investering.

Book møde nu

En content marketing strategi fra Brand Movers viser vejen til succes

Content marketing strategien er jeres guide til at implementere og eksekvere hele strategien – alene eller i samarbejde med os. Content marketing strategi inkluderer blandt andet:

  • En analyse af jeres forretning, jeres konkurrenter og eksisterende marketing
  • Personaer, så I ved, præcis hvordan I kan ramme jeres målgrupper
  • Contentplaner for hver persona, så I hurtigt kommer i gang med at generere varme leads
  • Marketing automation flows og lead nurturing-programmer, der modner leads i hver fase af købsrejsen
  • En samarbejdsplan for salg og marketing

Sig farvel til koldt kanvas og goddag til varme leads, der allerede kender jer og har tillid til jeres virksomhed og produkter.

Content marketing strategien er skræddersyet til netop jeres virksomhed

Analyse

Sammen etablerer vi et fælles udgangspunkt ved at analysere jeres forretning, målsætninger, målgrupper, eksisterende marketing og salg samt jeres konkurrenter.

Personaer

Sammen etablerer vi et fælles udgangspunkt ved at analysere jeres forretning, målsætninger, målgrupper, eksisterende marketing og salg samt jeres konkurrenter.

Contentplan

Vi lægger en contentplan med kampagner til hver persona og til hver fase af købsrejsen. Contentplanerne sikrer, at I tiltrækker de rigtige besøgende tidligt i deres købsrejse, og aktivt hjælper dem resten af vejen.

Lead nurturing flows

Til hver persona planlægger vi lead nurturing flows med marketing automation. Det sikrer, at besøgende på jeres website bliver til leads, som løbende modnes frem mod et salg – helt automatisk, og uden I behøver gøre noget ved det.

“Jeg tænker nærmest på Brand Movers som kolleger. Jeg ved, at jeg altid kan ringe til dem og få sparring, når udfordringer opstår. Service-niveauet er højt, og responstiden er kort. De er ikke rigide – og det er jo bare en fornøjelse.”

Michael Møller PetersenChief Content Officer, AS3

Kom godt i gang med content marketing

Tal med en content marketing-ekspert og find ud af, hvordan I kan nå jeres mål. Udfyld formularen eller ring til os på +45 7199 0256.