6 alternative måder at bruge kundecases i markedsføringen af din B2B-virksomhed

Lars Damgaard Jensen

I en verden med øget konkurrence om modtagernes opmærksomhed og konstant udvikling er det vigtigere end nogensinde for B2B-virksomheder at skille sig ud og demonstrere deres unikke værdi for potentielle kunder.

Det gælder også, når det kommer til kundecases.

De fleste, der arbejder med markedsføring af en B2B-virksomhed, kan skrive under på, at kundecases er et af de bedste værktøjer i kassen med power tools.

Men alt for få virksomheder udnytter det fulde potentiale i cases og bruger dem slet ikke på alle de kanaler, de egner sig bedst til.

Ved at implementere alternative måder at bruge kundecases i markedsføringen af B2B-virksomheder, kan de nemlig udnytte de eksisterende kundehistorier og succeser til at opbygge endnu mere troværdighed og skabe tillid. 

👉 Læs også: Guide: Sådan laver du en strategi for kundecases for B2B-virksomheder

Kapitel 1: Kundecases på jeres blog

Blogs er en fremragende platform til at dele jeres kundecases og give læserne et dybere indblik i jeres succeser. Her er nogle tips til at udnytte kundecases på blogs:

 • Skriv et blogindlæg, der fokuserer på en bestemt kundecase, og præsentér det som en inspirerende succeshistorie.
 • Integrér kundecases i jeres eksisterende blogindlæg ved at bruge dem som eksempler på, hvordan jeres produkter eller tjenester løser konkrete problemer.
 • Skab en serie af blogindlæg, hvor hvert indlæg fokuserer på en specifik branche eller kundetype og præsenterer relevante kundecases.

Kapitel 2: Kundecases på sociale medier

Sociale medier er en fantastisk måde at nå en bredere målgruppe og skabe opmærksomhed omkring jeres kundecases:

 • Del korte uddrag eller citater fra jeres kundecases sammen med et link til den fulde version på jeres hjemmeside.
 • Brug visuelt indhold som infografikker, billeder eller videoer for at fremhæve nøgletal eller citater fra jeres cases. Brug fx Canva til let at lave en flot grafik.
 • Opret en social medie-kampagne, der fokuserer på en bestemt kundecase og fremhæver dens succes på tværs af forskellige platforme.

BONUS: På fx LinkedIn kan du nævne kunden ved at skrive “@” efterfulgt af kundens navn. På den måde får din kunde også et incitament til at dele jeres opslag. Det er vist det, der på moderne dansk hedder ego-bait …

Kapitel 3: Kundecases i salgsmateriale

Kundecases kan være en værdifuld ressource i jeres salgsmateriale, da de kan hjælpe med at overbevise potentielle kunder om jeres produkters og tjenesters værdi:

 • Inkludér kundecases i jeres salgspræsentationer eller pitch decks for at give konkrete eksempler på, hvordan jeres løsninger har hjulpet andre virksomheder.
 • Brug cases som grundlag for at skabe brochurer, der fokuserer på, hvordan jeres løsninger løser specifikke brancheproblemer.
 • Opret printede one-pagers med kundecases, der kan distribueres på messer, konferencer eller salgsmøder som en hurtig og informativ oversigt over jeres succeser.

Kapitel 4: Kundecases som video

Videoer er en effektiv og engagerende måde at præsentere jeres kundecases på og nå ud til en bredere målgruppe:

 • Lav en videopræsentation af jeres kundecase, der indeholder interviews med kunden, uddybende information om projektet og en visning af de opnåede resultater.
 • Skab korte video-sammenfatninger af jeres kundecaser, der kan deles på sociale medier eller integreres i jeres salgsmateriale.
 • Brug animationer eller infografikker i jeres videoer for at gøre præsentationen af jeres kundecases mere visuel og engagerende.

Kapitel 5: Kundecases i podcasts og webinarer

Podcasts og webinarer er en anden måde at formidle jeres kundecases på og engagere jeres målgruppe.

 • Inviter jeres kunder til at deltage i en podcastepisode eller et webinar, hvor de kan dele deres erfaringer og diskutere, hvordan jeres løsninger har hjulpet dem med at opnå succes.
 • Brug kundecases som grundlag for at skabe tematiske episoder eller webinarer, der fokuserer på specifikke udfordringer, løsninger og resultater inden for en bestemt branche eller kundetype.
 • Integrér uddrag eller nøgletal fra jeres kundecases i jeres podcast- eller webinar-præsentationer for at give lytterne eller deltagerne konkrete eksempler på jeres succeser.

Kapitel 6: Kundecases i email marketing

Email marketing er en yderst effektiv måde at kommunikere med jeres målgruppe og holde dem opdateret om jeres seneste kundecases.

 • Inkludér kundecases i jeres nyhedsbreve som en fast sektion, der fremhæver jeres seneste succeser og opdateringer.
 • Skab dedikerede email-kampagner, der fokuserer på en bestemt kundecase og uddyber dens historie og resultater.
 • Brug kundecaser som grundlag for at skabe lead nurturing-flows, der er målrettet de segmenter i jeres CRM, der har vist interesse for lignende produkter eller tjenester.

Opsummering

At mestre kunsten at bruge kundecases på forskellige online og offline kanaler er afgørende for at styrke jeres B2B marketingstrategi og skabe værdi for jeres målgruppe.

Men som vi har vist her i guiden, er der mange alternative måder at bruge cases på – og sikkert mange flere, end dem vi havde med her.

Få tips og tricks til digital marketing i vores nyhedsbrev

Måske vil du også læse

disse indlæg om Cases

Der er ingen kommentarer endnu.

Vær den første til at kommentere.